9 Temmuz 2018 Pazartesi

Merhaba 35. Yaşım. Ben Geldim.

Türk İşi Minimalizm artık turkisiminimalizm.com'da.
Yazının tamamını okumak için: 

4 yorum:

  1. Nice mutlu yaşlara..
    41 deyim..nasıl oldum bilmiyorum..keşke daha genç olsaydım..tamam yaşımı hiç göstermiyorum ama hüzünlüyüm yine de... zor bir sene bu sene...annem 3-4 ay önce kanser teşhisiyle ameliyat edildi. şimdi kemolardayız... çok zor günler... bakalım 42im de neler olucak...
    sağlık ve neşeyle

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, yorumunuzu Gec gördüm. Çok teşekkürler öncelikle. Ve anneniz için de tez vakitte sağlık diliyorum. Umarım burdan en kısa zamanda güzel haberi paylaşırsınız atlattık diye.

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar sizi yeni keşif ettim.Faydalı bilgi ile dolu olan blogunuz sevdim.Takip ve izlemeye aldım.Banada bekerlerim(tariflimutfak).Başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
  4. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil